Happy New Year 2017!!

Selamat menyambut tahun baru kepada semua 😊.

Macam mana dengan azam tahun baru anda? Moga2 azam akan tercapai dan lebih berjaya pada tahun ini!

Kami tutup pada 1 - 2 Jan 2017.
Buka semula pada 3 Jan 2017.

Kepada semua business2 women and man yang target untuk menjual baju, tudung etc pada raya tahun ni boleh lah start engine dari sekarang untuk produksi barang masing2 😁.

Jangan lambat2 ye nanti x sempat nk siap by Raya.

Siapa yang berminat nak beli manik dalam bulk order - 1 jenis > 1000pcs boleh lah PREORDER dgn kami. Best price n kualiti boleh diberi. Anggaran masa untuk mendapat barang dalam 1 bulan.

Siapa2 yg nak buat tempahan jahitan manik tu cepat2 lah jumpa kami.

Yang nak buat tempahan baju untuk individu boleh lah singgah butik kami cepat2 😉.

Lokasi baru kedai kami

Jom datang ke kedai baru kami di Pusat Komersil Parklane di Kelana Jaya ya.



Waktu Operasi:

10 am - 7 pm

Tutup pada:

Setiap Ahad  (minggu 1 & 3)
Setiap Jumaat  (minggu 2 & 4)

Contact Ayu - 017-2836592, Zil - 010-2258942

Welcome


Flying Bird - Welcome Glitter

 
Welcome to De Beads Collection beads store! We are based in Malaysia and we provides wholesale prices and good quality products of glass beads, hotfix rhinestone, pearl, sequins, diamond with housing, chunky beads, CZ montees, crystal, brass studs and many more. Check out our pages to see the best price in town for quality beads products.

To purchase simply whatsapp us.
Ayu - 0172836592
Zil - 010-2258942

Check our other websites:
Debeads Collection (tempahan jahitan manik, kelas jahit manik, koleksi jahitan manik)

New Items:
Hotfix applicator
Flower Sequins
Bunga Organza 3D


Small Packs
** New Item **
  New Glass Sew OnRectangle DWHBracelet hotfix  
 Jelly DWH Half PearlLong beadsCzeck crystal bellclassical beads  Czeck crystal tearMetallic Acrylic 
** More Item **
DWH MatteDiamond with housing Czeck montees MatteCzeck MonteesCzeck crystal   DMC hotfixCzeck hotfix  fancy flower fancy resin Acrylic Sew OnFlower Sequins ABS PearlGlass Pearl Glass sew onside hole sequinsMetallic Spike MGB Beads Sequins 
  
Big Packs
 
MGB Beadsbrass stud


 Other Items
Double side tape 

Iron on double side tape
RM15 inclusive postage (Peninsular)
RM19 inclusive postage (Sabah Sarawak)
Buku jahitan manik
Follow our Tutorial here!!

Kami buka esok!

Finally we will open tomorrow 😁.

Open: 10 am

Our new location:

E-G-8 Pusat Komersil Parklane Jalan SS7 / 26, Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya Selangor

Landmark:

-Shoplot putih kelabu di belakang KJMC.
-Berhampiran Paradigm Mall
-Kedai di sebelah Gamers Loft
-Row kedai di area belakang KK Mart Parklane

Ps: Signboard belum sempat nak up lagi 😅.

Ayu: 0172836592
Zil: 0102258942

Ps: line a bit problem here, kalau lambat balas whatsapp boleh call terus ya.

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #jahitmanikdesign #jahit #jahitmanikpukal #pukal #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong

Tutup 23/11 - 3/12

Sorry kami tutup kedai dari 23/11 - 3/12 ya untuk proses berpindah.

Walaubagaimanapun online order masih dibuka 😊

Maaf ya 😉

Nanti say announce alamt kedai baru

Thanks 😊. Apa2 boleh contact -
Ayu 0172836592
Zil 0102258942

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #jahitmanikdesign #jahit #jahitmanikpukal #pukal #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong

Hotfix applicator

Hotfix Applicator dah ada uolllsss 😊😊.

RM38 sahaja.

Digunakan untuk menampal hotfix rhinestone di baju dan tudung.

Boleh tengok contoh penggunaan seperti di bawah :

https://www.instagram.com/p/BLx-apqjAjg/

Siapa nak beli boleh contact:
Ayu 017 2836592.
Zil 010 2258942
Www.debeadscollection.com

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #manikmurah #beadingservice #kedaimanik #kelasmanik #bajutunang #bajukurung #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #couture #rhinestone #jahitmanikpukal #pukal #designer #weddingdress #designer #likeforlike #shawl #hotfixapplicator #style #tempahanjahitmanik #borong

Flower Sequins

Barang baru lagi 😉. Trend terbaru - ready made bunga2 sequins, ada 2 jenis dan saiz.

🌸Bunga besar🌸

RM15 - 1 yard (0.91m, lebih kurang 34 pcs bunga sama warna)

Nak beli sikit2 pun boleh:

RM1.80 untuk 1 set ( 1 warna & 1 transparent )

🌸Bunga kecil🌸

RM11 - 1 yard (0.91m - lebih kurang 44 pcs bunga sama warna)

Nak beli sikit2 pun boleh - RM1 untuk 2 pcs.

Kalau nak buat sendiri pun boleh, beli side hole sequins sahaja, catalog --> side hole sequins.

Check katalog kami di - @debeadscatalog
@debeadscatalog

Siapa nak leh WA: Ayu 0172836592 / Zil 0172836592.

Kalau nak beli banyak sila inform kami dulu ya, cek stok dulu 😉

Datang kedai pun boleh 😊

#debeadscollection #manik #beading #beads #kahwin #sayajualmanik #bunga3d #beadingservice #kedaimanik #flowersequins #bajutunang #accessories #muslimah #tudung #embellishment #Jahitmanik #sulamanmanik #veil #jahit #jahitmanikpukal #pukal #couture #designers #bunga #likeforlike #kahwin #fashion #weddingveil #tempahanjahitmanik #borong #sideholesequins #diy #hairband #sequinschain